VitamineCoaches & voedingsdeskundigen

OPFG voor functionele geneeskunde en leefstijl

 

Zoek je ondersteuning van een Expert?

Het valt niet mee om op eigen houtje met je lichaam aan de slag te gaan. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, of loop je vast door een gebrek aan discipline. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, sterker nog, door het inzicht wat je krijgt van een expert wordt het allemaal een stuk gemakkelijker!

Ben je op zoek naar ondersteuning in de zoektocht naar je persoonlijke handleiding? In Nederland zijn er inmiddels veel behandelaars, coaches en schoonheidsspecialisten die je kunnen behandelen of begeleiden.

Artsen en therapeuten met een A-licentie

Oerslank Experts met een A-licentie zijn hoogopgeleide (orthomoleculaire) behandelaars. Zij helpen jou met het vinden en het behandelen van de oorzaken van je gewichtsprobleem.

Coaches met een B-licentie

Oerslank Experts met een B-licentie zijn coaches, personal trainers of diëtisten. Zij kunnen je begeleiden bij het veranderen van je levensstijl.

VitamineCoaches, leefstijlcoaches

VitamineCoaches zijn speciaal opgeleid om je te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Of je nu een gezond gewicht wilt bereiken, of je gewoon fitter wilt voelen, een VitamineCoach kan je hierbij begeleiden.

Orthomoleculaire Schoonheidsspecialisten, opgeleid om huidklachten van binnen uit te behandelen

Deze Schoonheidsspecialisten hebben een jaar lang de werkingsmechanismen van het lichaam bestudeerd om huidklachten bij de oorzaak aan te kunnen pakken. Zij begrijpen waar de klachten vandaan komen en kunnen met behulp van leefstijladviezen je huid weer laten stralen.

Wanneer er in een gebied meerdere experts te vinden zijn, zie je een BLAUW RONDJE of een GEEL RONDJE een cijfer erin. Klik op het rondje om de kaart te vergroten.

Klik op/verschuif de kaart om iemand bij jou in de buurt te vinden.