Het team van OPFG

Ons team van professionals

Het team van OPFG bestaat uit toegewijde professionals met een breed scala aan expertise. Samen streven we ernaar om onze studenten een diepgaande, uitgebreide leerervaring te bieden die niet alleen theoretische kennis omvat, maar ook praktische inzichten en vaardigheden. Ons team bestaat uit ervaren docenten en beoefenaars die zich toeleggen op het bevorderen van begrip en competentie in hun respectievelijke vakgebieden.

Yvonne van Stigt

Eigenaar & Hoofddocent

Yvonne heeft haar roots in het onderwijs en is opgeleid in de klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft hierin een European master opleiding gevolgd in Gerona (Spanje). Zij heeft een zestal boeken geschreven over oervoeding en gezondheid.

Jeroen de Haas

Docent

Jeroen is orthomoleculair therapeut MBOG, internationaal spreker op het gebied van voeding en gezondheid en voormalig voorzitter van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde) en heeft zijn praktijk in Haarlem. Daarnaast is hij lid van de medical advisory board van Bio Botanical Research in Aptos (CA), USA.

Cindy de Waard

Docent

Cindy is farmaceutisch wetenschapper en natuurgeneeskundige. Ze is auteur en werkt als freelance medisch tekstschrijver en docent voor verschillende organisaties en tijdschriften. Daarnaast heeft ze een in darmgezondheid gespecialiseerde praktijk.

Juglen Zwaan

Docent

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies

Susanne Hazen

Docent

Susanne Hazen is afgestudeerd in Psychologie en Natuurgeneeskunde. Heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Systemische Opstellingen en geeft daarin workshops en cursussen.
Ze doceert sinds 2002 Psychologie / Therapeutische Vorming aan diverse opleidingen in de CAM sector (Complementary and Alternative Medicine).

Evert-Jan Ilbrink

Docent

Is osteopaat met een specialisatie in het behandelen van babies en een specialisatie in herstel na trauma operaties.
Hij combineert zijn inzichten uit 40 jaar yoga en inzichten uit TCM en Qiqong met de westerse gezondheids inzichten
Daarnaast is hij docent embryologie, biofysica, fysiologie en integrale massage technieken op de opleiding voor osteopathie in Amsterdam.

Dorte Kramers

Docent

Dorte is docent en heeft een eigen praktijk waar ze mensen begeleidt in het verbeteren van hun gezondheid. Daarnaast is ze orthomoleculair adviseur bij laboratorium voor darmdiagnostiek.

Anne-Mieke Omtzigt

Docent

Anne-Mieke is gyneacoloog en vervolgens aanvullend opgeleid in de Klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft een eigen kliniek in Lelystad, Vrouw en Klinieken, waar zij vrouwen met hormonale klachten behandelt met een reguliere en/of complementaire aanpak.

John van der Woude

Docent

John is werkzaam als arts/osteopaat en gevestigd in Amersfoort. Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn als bedrijfsarts heeft hij de keuze gemaakt voor zijn passie voor de preventieve geneeskunde. Hij heeft zich gespecialiseerd in de manuele geneeskunde.