OPFG team

OPFG-Yvonne-van-Stigt

Yvonne van Stigt

Eigenaar & Hoofddocent

Yvonne heeft haar roots in het onderwijs en is opgeleid in de klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft hierin een European master opleiding gevolgd in Gerona (Spanje). Zij heeft een zestal boeken geschreven over oervoeding en gezondheid.

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Amanda Stam

Manager Financiën & Bedrijfsvoering

Amanda is na bijna 20 jaar in de financiële sector gewerkt te hebben overgestapt naar de gezondheidszorgsector. Zij is in opleiding tot Orthomoleculair Therapeut en houdt zich bij het OPFG bezig met alle zaken rondom financiën en bedrijfsvoering.

OPFG-John-van-der-Woude

John van der Woude

Docent

John is werkzaam als arts/osteopaat en gevestigd in Amersfoort. Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn als bedrijfsarts heeft hij de keuze gemaakt voor zijn passie voor de preventieve geneeskunde. Hij heeft zich gespecialiseerd in de manuele geneeskunde.

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Anne-Mieke Omtzigt

Docent

Anne-Mieke is gyneacoloog en vervolgens aanvullend opgeleid in de Klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft een eigen kliniek in Lelystad, Vrouw en Klinieken, waar zij vrouwen met hormonale klachten behandelt met een reguliere en/of complementaire aanpak.

OPFG-Erik-Alexander-Richter

Erik-Alexander Richter

Docent

Erik-Alexander is opgeleid in de Klinische Psycho Neuro Immunologie en gespecialiseerd in biochemische processen zoals ontstekings-processen. Hij is bekend als presentator bij het tv programma Life is Beautiful.

OPFG-Rob-van-Dijk

Cindy de Waard

Docent

Cindy is farmaceutisch wetenschapper en natuurgeneeskundige. Ze is auteur en werkt als freelance medisch tekstschrijver en docent voor verschillende organisaties en tijdschriften. Daarnaast heeft ze een in darmgezondheid gespecialiseerde praktijk.

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Juglen Zwaan

Docent

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Dorte Kramers

Docent

Dorte is docent en heeft een eigen praktijk waar ze mensen begeleidt in het verbeteren van hun gezondheid. Daarnaast is ze orthomoleculair adviseur bij laboratorium voor darmdiagnostiek.

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Wim Gelderblom

Docent

Wim is werkzaam in het centrum voor Complementaire Geneeskunde in Zeewolde. Aanvankelijk opgeleid in de klassieke homeopathie en natuurgeneeskunde heeft hij zijn werkwijze later verbreed naar de Orthomoleculaire Geneeskunde (volgens PNI). Hij heeft een systeembenadering voor de complementaire praktijk ontwikkeld onder de noemer “Regulatie Diagnostiek”.

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Susanne Hazen

Docent

Susanne Hazen is afgestudeerd in Psychologie en Natuurgeneeskunde. Heeft zich de afgelopen jaren  gespecialiseerd in Systemische Opstellingen en geeft daarin workshops en cursussen.
Ze doceert sinds 2002 Psychologie / Therapeutische Vorming aan diverse opleidingen in de CAM sector (Complementary and Alternative Medicine).

OPFG-Annemieke-Omtzigt

Jeroen de Haas

Docent

Jeroen is orthomoleculair therapeut MBOG, internationaal spreker op het gebied van voeding en gezondheid en voormalig voorzitter van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde) en heeft zijn praktijk in Haarlem. Daarnaast is hij lid van de medical advisory board van Bio Botanical Research in Aptos (CA), USA.