Frequentiegeneeskunde

Geaccrediteerde
Opleidingen
Individuele
Begeleiding

Frequentiegeneeskunde

Bij het OPFG geven we sinds 2022 les in de frequentiegeneeskunde.
Deze bijzondere vorm van geneeskunde geeft een behandelaar meer weinig invasieve behandelmogelijkheden. We leiden mensen op die al de benodigde medische basiskennis hebben en op zoek zijn naar extra interventies.
Wij zien de frequentiegeneeskunde vooral als interventiemethode en we zijn zeer kritisch op de diagnostiekmogelijkheden van de diverse apparaten.
De modules zijn als volgt opgebouwd:
  • Basismodule: de module microbiologie. Zonder microbiologiekennis is werken met frequentiegeneeskunde niet verantwoord. Vandaar dat we als voorwaarde voor de overige modules deze kennis als voorwaarde stellen. Deze module is in 2024 alleen online te volgen.
  • Lesdag Spooky2 introductie. Deze lesdag is geschikt voor consumenten en therapeuten en is een kennismaking met de Spooky2 apparatuur. Deze lesdag vindt plaats in Vianen. Hiervoor is geen voorkennis noodzakelijk.
  • Module Spooky2 in de praktijk. Deze module is alleen geschikt voor professionals met MBK en microbiologische kennis. Deze lesdagen zijn in Vianen te volgen.
  • Module Hunter. Deze module is alleen geschikt voor professionals met MBK en microbiologische kennis. Deze module wordt hybride aangeboden.

 

  • Module microbiologie, online. Voor data en inschrijving klik hier.
  • Lesdag Spooky 2 introductiedag. Voor data en inschrijving klik hier.
  • Module Hunter, hybride module. Voor data en inschrijving klik hier.
  • Module Spooky 2 in de praktijk. Voor data en inschrijving klik hier.

 

Waarom kiezen voor het OPFG?

Het kiezen van de juiste opleiding kan een uitdagende beslissing zijn. Maar er zijn verschillende redenen waarom je ons zou moeten kiezen voor je professionele ontwikkeling.

Ervaring en expertise: Ons docententeam bestaat uit deskundigen in hun respectieve velden. Zij hebben jarenlange ervaring en brengen die kennis en passie naar elke les.

Relevantie: We streven ernaar om onze opleidingen relevant en actueel te houden, zodat onze studenten de vaardigheden en kennis verwerven die vandaag de dag nodig zijn in de beroepspraktijk.

Persoonlijke aandacht: We bieden een ondersteunende en stimulerende leeromgeving, waarbij elke student de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om te slagen.

Flexibiliteit: Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor mensen met verschillende achtergronden en doelen, of je nu een beginner bent in het veld of een ervaren professional die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren.

Erkenning: Onze opleidingen zijn erkend door diverse relevante beroepsverenigingen

Praktisch-georiënteerd: Onze opleidingen zijn ontworpen om je niet alleen de theoretische kennis te geven, maar ook de praktische vaardigheden en het inzicht die je nodig hebt om succesvol te zijn in je beroep.

Frequentiegeneeskunde bij het OPFG

Sorry, No posts.