Beroepsopleidingen

De kranten staan er bol van en boeken over gezonde voeding gaan als warme broodjes over de toonbank. De gezonde leefstijl is hot en hip en terecht, want voorkomen is zoveel beter dan genezen. Preventieve geneeskunde heeft de toekomst daarom hebben wij mooie opleidingen als jij je wilt specialiseren in het vakgebied leefstijlgeneeskunde.
Geaccrediteerde
Opleidingen
Individuele
Begeleiding

Beroepsopleidingen bij het OPFG

Beroepsopleidingen zijn specifieke opleidingen ontworpen om de benodigde vaardigheden en kennis te bieden voor een bepaald vakgebied. Ze kunnen een springplank zijn naar een nieuwe carrière, een manier om je bestaande carrière te bevorderen, of gewoon een kans om je kennis en vaardigheden te verdiepen. Hier bij het OPFG bieden we drie unieke beroepsopleidingen: de VitamineCoach, de 4-jarige Beroepsopleiding tot Biomedisch Systeem Therapeut en de Orthomoleculair Schoonheidsspecialist. Elke opleiding is zorgvuldig ontworpen om je een diep en praktisch inzicht te geven in het betreffende vakgebied. Of je nu op zoek bent naar een carrièreverandering, je kennis wilt verbreden of nieuwe vaardigheden wilt opdoen, onze beroepsopleidingen kunnen je op het juiste pad zetten.

Waarom kiezen voor het OPFG?

Het kiezen van de juiste opleiding kan een uitdagende beslissing zijn. Maar er zijn verschillende redenen waarom je ons zou moeten kiezen voor je professionele ontwikkeling.

Ervaring en expertise: Ons docententeam bestaat uit deskundigen in hun respectieve velden. Zij hebben jarenlange ervaring en brengen die kennis en passie naar elke les.

Relevantie: We streven ernaar om onze opleidingen relevant en actueel te houden, zodat onze studenten de vaardigheden en kennis verwerven die vandaag de dag nodig zijn in de beroepspraktijk.

Persoonlijke aandacht: We bieden een ondersteunende en stimulerende leeromgeving, waarbij elke student de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om te slagen.

Flexibiliteit: Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor mensen met verschillende achtergronden en doelen, of je nu een beginner bent in het veld of een ervaren professional die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren.

Erkenning: Onze opleidingen zijn erkend door diverse relevante beroepsverenigingen

Praktisch-georiënteerd: Onze opleidingen zijn ontworpen om je niet alleen de theoretische kennis te geven, maar ook de praktische vaardigheden en het inzicht die je nodig hebt om succesvol te zijn in je beroep.

Alle beroepsopleidingen

OPFG-preventieve-geneeskunde
12 dagen
De Vitaminecoach

€ 2195,-
incl. lesmateriaal en lunch

OPFG-preventieve-geneeskunde
18 dagen

Orthomoleculair Huidexpert

€ 3300,-
incl. lesmateriaal en lunch

OPFG-preventieve-geneeskunde

4 jarige opleiding

Integraal Biomedisch Therapeut

Vanaf € 2195,-
incl. lesmateriaal en lunch