OPFG Orthomoleculaire opleidingen


4 daagse module Microbiologie, onderdeel van de opleiding frequentiegeneeskunde

Het OPFG gaat na de zomer starten met een serie geheel nieuwe lessen rondom frequentietherapie.

We maken een uitstapje buiten het orthomoleculaire paradigma, omdat we zien dat er soms meer nodig is om cliënten te helpen. We hebben inmiddels een aantal jaren ervaring met deze therapievorm en zien dat de combinatie tussen de natuurgeneeskundige, orthomoleculaire en frequentietherapeutische aanpak leidt tot betere resultaten.

We zijn heel blij nu een docent gevonden te hebben die niet alleen heel veel ervaring heeft in deze therapievorm, maar vooral ook helemaal aansluit bij onze visie. Door zijn natuurkundige achtergrond is hij in staat om deze therapie te verklaren vanuit een wetenschappelijk kader.

Ron Havenaar gaat een serie modules verzorgen die niet alleen voor orthomoleculaire behandelaars interessant is, maar zeker ook voor natuurgeneeskundig therapeuten, fytotherapeuten, mesologen en overige behandelaars in het CAM-veld.

De eerste module Microbiologie is een 4-daagse module, waarin Ron alles vertelt over bacteriën, schimmels, virussen en parasieten en hun gedrag. Deze module is een must voor wie met frequentietherapie wil gaan starten, maar is juist ook heel interessant voor therapeuten die meer willen weten over pathogenen en (nog) niet willen werken met frequentietherapie.

Je krijgt inzicht in het gedrag van de verschillende pathogenen, hoe deze met elkaar samenwerken, hoe zij zorgen dat ze kunnen overleven ten koste van de gastheer en hoe je hen kunt herkennen.
Met frequentietherapie zijn zij op te sporen en te behandelen, maar ook zonder deze therapievorm kun je na deze module de pathogenen gerichter behandelen met bijvoorbeeld kruidenpreparaten. Ron deelt niet alleen heel veel kennis, hij maakt ook gebruik van een donkerveldmicroscoop waarmee pathogenen of hun metabolieten in o.a. bloed zichtbaar zijn.

Data: 18 november, 2, 16 en 17 december 2022

Accreditatie bij diverse beroepsverenigingen wordt aangevraagd.

Schrijf je in

Datum / startdatum
02/12/2022

Tijden
09:30 - 16:30 uur

Locatie
De Limiet 15A
4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Kaart wordt geladen...


Prijs
€ 595,- incl. lesmateriaal

Docent(en)
Ron Havenaar