• Home
  • /
  • Introductiedag Ontdek je eigen handleiding

Introductiedag Ontdek je eigen handleiding

OPFG-Orthomoleculaire opleidingen

Introductiedag Ontdek je eigen handleiding op 15 december 2018

Inhoud

Tijdens deze introductiedag zullen Yvonne van Stigt en Robin Hendriks je een inkijkje geven in de manier waarop jij je eigen handleiding kunt gaan ontdekken. Deze cursusdag is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar handvatten om weer fit en vitaal te kunnen worden, maar bij wie dat niet makkelijk lukt. Voor iedereen bij wie de standaardadviezen niet werken zal het OPFG in 2019 een nieuwe 5 daagse cursus organiseren waarin we aandacht besteden aan voeding, beweging, energiemanagement, stressmanagement en suppletie. Tijdens de introductiedag kun je voor een klein bedrag beoordelen of deze cursus iets voor je zal zijn.

Je krijgt voor 25 euro een interessante dag en een heerlijke gezonde lunch.

Vanwege de grote belangstelling organiseren we deze tweede dag op 15 december. Wacht niet te lang met inschrijven, vol =vol.

[fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#9bcc4f” top_margin=”30px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]

Startdatum

15/12/2018

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

De Limiet 15A 4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Docent(en)

€ ,-