• Home
  • /
  • Lesdag Laboratorium onderzoek 2

Lesdag Laboratorium onderzoek 2

OPFG-Orthomoleculaire opleidingen

Lesdag Laboratoriumonderzoek op 22 september 2018

Inhoud

Tijdens deze lesdag zal Yvonne van Stigt een start maken met de interpretatie van een aantal specifieke laboratoriumonderzoeken die een orthomoleculair therapeut diagnostisch kan inzetten.

Vanwege de complexiteit van deze onderwerpen zal Yvonne op deze dag de diagnostische waarde en de interpretatie van de haarmineralenanalyse, de aminozuuranalyse en de organische zuren analyse basaal behandelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en uitslagen wordt duidelijk welke analyses waardevol kunnen zijn om in de praktijk te gebruiken.

Het volledig leren interpreteren van haarmineralenanalyses is een proces wat bij lange na niet in één dag geleerd kan worden. Wie op een diepgaander niveau met deze onderzoeksmethode wil leren werken zal daar zich verder in moeten scholen.

Deze dag is onderdeel van het derde leerjaar van de opleiding tot orthomoleculair therapeut en geschikt voor therapeuten. Accreditatie is door de NWP toegekend en in aanvraag bij de MBOG.

[fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#9bcc4f” top_margin=”30px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]

Startdatum

22/09/2018

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

De Limiet 15A 4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Docent(en)

€ ,-