• Home
  • /
  • Hoe kom je uit je burn-out?

Hoe kom je uit je burn-out?

OPFG-Orthomoleculaire opleidingen

Hoe kom je uit je burn-out?

Het lijkt de modeziekte van deze eeuw, de burn-out. Vroeger noemden we het overspannen zijn en er zijn mensen die het een bijnieruitputting noemen. Iek, dat woord moet eigenlijk zo snel mogelijk uit het woordenboek gehaald worden.

Want waar hebben we het over?

Wanneer je langer dan een paar weken je bed niet meer uitkomt, jezelf naar je werk sleept, geen zin hebt om te bewegen, alleen maar trek hebt in vet, zout of zoet voedsel en misschien ook nog neerslachtig of labiel bent, kun je wel spreken over een burn-out.

Nee, je krijgt geen burn-out van hard werken, en je stelt je ook niet aan. Er is echt iets aan de hand in je lijf, wat doorwerkt in je mind.

Hoe kom je eruit? Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel? Hoe krijg je weer de energie om te leven en je angsten te overwinnen? Hoe zorg je dat je de vrijheid weer terugkrijgt om te doen wat je wilt, dat je leven weer leuk wordt?

Als je er iets aan wilt doen (en als je zover bent dan ben je al op de goede weg) kun je bij ons een prachtige dagtraining volgen waarin je leert om je eigen weg terug te ontdekken. Terug naar een vitaal leven!

We leren je hoe het lichamelijke proces in elkaar zit (de oorzaken) én wat je kunt doen om er weer uit te komen. We besteden aandacht aan voeding, beweging, stressregulering, suppletie, slaap, hormonen en het belang van een gezond bioritme.

Je krijgt les van twee ervaren en deskundige docenten. Robin Hendriks (dé personal trainer die wel begrijpt dat iedereen anders is) en Yvonne van Stigt (je weet wel van het boek Oerslank) nemen je mee in het oerwoud van de leefstijladviezen en helpen je op weg om je eigen pad te ontdekken.

Het vraagt een investering van slechts 140 euro  (inclusief een geweldig gezond lunchbuffet) om met deze kennis en inzicht in je eigen lichaam jezelf weer op weg te kunnen helpen naar een gezonder en vitaler bestaan. Dat is dan toch eigenlijk een koopje?

Er staan overigens nog meer losse lesdagen die perfect aansluiten bij dit onderwerp op het programma! Je vindt ze in onze agenda.

 

[fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#9bcc4f” top_margin=”30px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]

 

Startdatum

16/03/2019

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

De Limiet 15A 4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Docent(en)

€ ,-