• Home
  • /
  • Cursus Oerslank A licentie

Cursus Oerslank A licentie

OPFG-Orthomoleculaire opleidingen

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Cursus Oerslank A licentie op 22 mei en 5 juni 2020

Inhoud

De cursus Orthomoleculair Oerslank behandelaar is een tweedaagse cursus voor HBO+ opgeleide therapeuten en artsen.

Tijdens deze cursus krijg je inzicht in de belemmerende verstoringen die een rol kunnen spelen in de ontwikkeling van overgewicht.

Centraal staat het boek Oerslank van Yvonne van Stigt. De eerste dag wordt veel aandacht besteed aan de basis van de Oerslankgedachte volgens het systeemdenken. De tweede dag worden een aantal puzzelstukjes besproken die het afslankproces mogelijk kunnen verstoren. Je krijgt inzicht in de relatie tussen overgewicht en de vrouwelijke hormonen, de invloed van verschillende factoren, zoals de schildklier en bijnieren op de gewichtsregulatie.

Deze tweedaagse cursus geeft recht op het lidmaatschap van Oerslank met een A licentie. Dit lidmaatschap is gratis voor de duur van één jaar, behandelaars worden gratis op de Oergezondwebsite vermeld. Om het lidmaatschap na een jaar te verlengen, is het voldoende om jaarlijks een nascholing bij te wonen.

Overzicht van de cursus/wat er in de cursus aan bod komt

De Oerslank Visie op overgewicht.
De basisfilosofie van Oerslank gaat uit van het behandelen van belemmerende verstoringen die succesvol afvallen in de weg staan.

Gedurende deze twee dagen wordt aandacht besteed aan:

  • Voeding
  • Energieproductie
  • Stress, bijnierwerking
  • Stofwisseling
  • Hormoonhuishouding
  • Darmklachten en overgewicht
  • Schildklierwerking

Deze cursus is bedoeld voor hoogopgeleide therapeuten en artsen die in het professionele veld werkzaam zijn. De toelatingscriteria voor deze cursus zijn gelijk aan die van de beroepsverenigingen MBOG, NWP en VNT. Een lidmaatschap van deze verenigingen betekent een gegarandeerde toelating. Voor niet leden is een HBO medische basiskennis opleiding en een HBO+ geaccrediteerde opleiding in de complementaire geneeskunde vereist. Accreditatie is verleend door KTNO en NWP.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit een syllabus en een werkboek met daarin stappenplannen en vragenlijsten om direct met uw cliënten te kunnen starten.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#9bcc4f” top_margin=”30px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_button link=”https://opfg.nl/opleiding/oerslank-a/” text_transform=”” title=”Schrijf je in” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Schrijf je in[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Startdatum

22/05/2020 - 05/06/2020

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

De Limiet 15A 4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Docent(en)

€ ,-