• Home
  • /
  • Afslanken is maatwerk

Afslanken is maatwerk

OPFG-Orthomoleculaire opleidingen

Afslanken is maatwerk (en hoe lukt het komend jaar wel?)

Heb je elk jaar weer opnieuw een poging gedaan om af te slanken, om een gezond gewicht te bereiken?En? Is het gelukt? Nee?

Heb je wel eens uitgerekend wat al die pogingen bij elkaar gekost hebben? Allerlei zakjes en shakes, maaltijdvervangers, dure afslankclubs en sportscholen. Dat heeft je misschien wel 100 euro per afgevallen kilo gekost (en vergeet daarbij het zweet en de tranen niet).

We weten allemaal dat als je een lijnpoging doet, je door het jojo effect binnen no time weer terug bij af bent. En nog wat extra kilo’s erbij verzamelt.

Maar wat moet je dan? Dan toch maar aan de gastric bypass? Zo’n operatie waarbij je levenslang muizenhapjes mag eten en bovendien nog grote risico’s loopt op nutriëntentekorten.

Speciaal voor mensen die eindelijk eens willen ontdekken hoe het echt zit, hebben we bij het OPFG een topdag georganiseerd. Lekker aan het begin van het nieuwe jaar, zodat je met frisse moed kunt starten met een methode die wel bij je past.

Je leert vooral hoe je lichaam werkt, zodat je gaat begrijpen waarom je lichaam geen zin heeft om kilo’s te verliezen. We besteden natuurlijk aandacht aan voeding en beweging, maar vooral aan de manier waarop je het beste kunt eten en bewegen in jouw situatie. Minder of meer is niet altijd beter!

Ook gaan we het hebben over de invloed van stress, je hormonen, de schildklier, de bijnieren en de hoeveelheid slaap. Als je begrijpt hoe jouw lichaam energie kan produceren uit vet, heb je eindelijk de sleutel in handen om wel te slagen.

Tenminste, als je niet bij die 5% van de mensen behoort voor wie afvallen nu even geen goed idee is, maar ook dat zal je dan vanzelf duidelijk worden.

Je krijgt les van twee ervaren en deskundige docenten. Robin Hendriks (dé personal trainer die wel begrijpt dat iedereen anders is) en Yvonne van Stigt (je weet wel van het boek Oerslank) nemen je mee in het oerwoud van de leefstijladviezen en helpen je op weg om je eigen pad te ontdekken.

Het vraagt een investering van slechts 140 euro  (inclusief een geweldig gezond lunchbuffet) om met deze kennis en inzicht in je eigen gedrag jezelf weer op weg te kunnen helpen naar een gezonder en slanker bestaan. Dat is dan toch eigenlijk een koopje?

Er staan overigens nog meer losse lesdagen die perfect aansluiten bij dit onderwerp op het programma! Je vindt ze in onze agenda.

 

[fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#9bcc4f” top_margin=”30px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]

 

Startdatum

26/01/2019

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

De Limiet 15A 4131 NR Vianen - Gratis parkeren

Docent(en)

€ ,-